BUIKEMA FACILITAIR MANAGEMENT
PROACTIEF EN VOORUITSTREVEND

Bij de traditionele facilitaire vraagstukken als huisvesting, inrichting en/of onderhoud ben ik jouw adviseur, waarbij ik naar de meest optimale dienstverlening streef. Duurzaamheid en circulariteit zijn meer vooruitstrevende doelen, waarbij ik jou kan helpen concrete stappen te zetten.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact op

FACILITAIR MANAGER OP INTERIM BASIS

Tijdelijk een facilitair manager of projectleider nodig? Ik kan me snel een duidelijk beeld vormen van een organisatie en een beredeneerd voorstel doen.

FACILITAIR MANAGEMENT AS A SERVICE

Ondernemers kan ik facilitair management als een dienst aanbieden. Zo kan jij de focus blijven houden op je corebusiness.

Lees meer over Roderick Buikema

ERVARING

Als een spin in het web beweeg ik mij binnen de onderwijsbranche, bij overheidsdiensten, onder ondernemers/ mkb en in vastgoed / real estate. Lees de klantverhalen uit jouw branche! Heb je een andere uitdaging? Ik ben altijd in voor iets nieuws!

Bekijk expertises