FACILITAIR MANAGEMENT ALS EEN DIENST

Veel ondernemers, zorgpraktijken en basisscholen hebben hun facilitaire zaken verdeeld over verschillende medewerkers. Een aparte facilitair medewerker is te duur of niet nodig. Maar dan groeit de organisatie en word je groter en professioneler. Groeien de ondersteunende diensten ook professioneel mee? Wordt dienstverlening tijdig aangepast aan de wensen en visie van jouw groeiende onderneming?

Daarnaast word je als ondernemer of instelling geconfronteerd met de Wet Milieubeheer en Informatieplicht energiebesparing. En met de circulaire economie. Ben jij op de hoogte en schakel je tijdig met jouw leveranciers, ook op het facilitaire vlak?

Omdat ik weet dat ondernemers en instellingen niet altijd kunnen beschikken over een facilitaire afdeling intern, maar tegelijk geloof dat facilitair management ook voor ondernemers een wereld van verschil kan maken, bied ik maatwerk aan. Wil je weten wat ik voor jouw organisatie zou kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

INTERIM FACILITAIR MANAGER

Tijdelijk een facilitair manager nodig, voor een project, verhuizing of re-organisatie?

Lees meer

KENNISMAKEN

Heb jij een uitdaging voor mij, waarmee ik jou kan ontzorgen? Laten we samen een kop thee drinken, om te kijken wat ik voor jouw organisatie kan betekenen.

Contact