STEENTJE BIJDRAGEN

Meerdere jaren heb ik gewerkt voor een grote vastgoedbelegger. Hier was ik verantwoordelijk voor de facilitaire diensten aan de huurders en het beheer en onderhoud van het vastgoed. Een boeiende omgeving. Graag kom ik met jou in contact om te bespreken welk steentje ik aan jouw organisatie kan bijdragen.


Roderick is een persoon met het hart op de juiste plek, namelijk voor de zaak. Het is iemand die zijn projecten altijd afmaakt ook al moet dat in de kleine uurtjes. Een doorbijter.

– Paul van der Steen, Colliers International –

Heb het genoegen mogen proeven om ruim drie jaar met Roderick samen te mogen werken. Het waren hectische jaren, waarin veel nieuwbouw en renovatie was. Ondanks dit kon ik altijd rekenen op zijn steun en deskundigheid. Door Rodericks gedrevenheid hebben we vele projecten tot een goed eind kunnen brengen en er met een goed gevoel op kunnen terugkijken. Roderick heb ik ervaren als een zeer bekwaam facilitair manager, die zakelijk kan zijn, maar tegelijk het menselijke aspect niet uit het oog verliest.

– Fred Meere, voormalig werknemer bij Asito –

FACILITAIR MANAGEMENT ONDERWIJS

Het onderwijs: dé plek waar de wereld in beweging is en waar de basis ligt voor verandering en ontwikkeling. Met mijn ruime ervaring binnen het onderwijs kan ik snel schakelen en voor jou aan de slag gaan.

Lees meer

FACILITAIR MANAGEMENT MKB

Facilitair management kan ook voor ondernemers een wereld van verschil maken. Wil je weten wat ik voor jouw organisatie zou kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Lees meer

FACILITAIR MANAGEMENT OVERHEID

Binnen de gemeentelijke en provinciale overheid beschik ik over de nodige ervaring om snel een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan vraagstukken.

Lees meer

KENNISMAKEN

Heb jij een uitdaging voor mij, waarmee ik jou kan ontzorgen? Laten we samen een kop thee drinken, om te kijken wat ik voor jouw organisatie kan betekenen.

Contact