VOOROP IN ONTWIKKELING

Het onderwijs: dé plek waar de wereld in beweging is en waar de basis ligt voor verandering en ontwikkeling. Door mijn werk voor verschillende instellingen in het middelbaar en hoger beroepsonderwijs, ken ik deze sector en haar eigen specifieke cultuur goed. Ook heb ik ervaring in het basisonderwijs.

Ik ben ervan overtuigd dat door een goede facilitaire organisatie het onderwijs op een hoger niveau kan worden getild. En wanneer het onderwijs ontwikkelt, zal de samenleving zich ook ontwikkelen. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij! Met mijn ruime ervaring binnen het onderwijs kan ik snel schakelen en voor jou aan de slag gaan.


Tijdens een gezamenlijk project bij een hogeschool zijn de contouren geschetst van een facilitaire organisatie die gebaseerd is op de eigen verantwoordelijkheid van medewerkers: niet taakgericht, maar resultaatgericht. Hierbij heb ik veel waardering gekregen voor de wijze waarop Roderick de principes heeft geadopteerd, verdedigd en uitgedragen. Altijd met geduld, aandacht voor alle betrokkenen en oog voor het nakomen van afspraken. Samen met zijn sociale en managementvaardigheden maakt dit Roderick tot een uitstekend dienstverlener die een aanwinst is voor iedere organisatie.”

– Leo Ruys, Service8 –

Als collega en serviceverlener binnen de HAN is Roderick voor mij van grote waarde geweest. Hij dacht proactief mee met bouwkundige – en inrichtingsvraagstukken in ons nieuwe onderwijsgebouw. Roderick had vaak al oplossingen gevonden voor ik de vraag had gesteld. Los van oplossend vermogen heeft hij oog voor processen en is hij gericht op verbetering.

– Dick Grievink, HAN –

FACILITAIR MANAGEMENT OVERHEID

Binnen de gemeentelijke en provinciale overheid beschik ik over de nodige ervaring om snel een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan vraagstukken.

Lees meer

FACILITAIR MANAGEMENT MKB

Facilitair management kan ook voor ondernemers een wereld van verschil maken. Wil je weten wat ik voor jouw organisatie zou kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Lees meer

FACILITAIR MANAGEMENT REAL ESTATE

Meerdere jaren heb ik in de boeiende omgeving van het vastgoed gewerkt. Welk steentje kan ik aan jouw organisatie bijdragen?

Lees meer

KENNISMAKEN

Heb jij een uitdaging voor mij, waarmee ik jou kan ontzorgen? Laten we samen een kop thee drinken, om te kijken wat ik voor jouw organisatie kan betekenen.

Contact