FACILITAIR MAATWERK

Veel grote organisaties beschikken over een facilitaire afdeling. Niet zonder reden. Wanneer een organisatie groeit, nemen de secundaire zaken rond het primaire proces toe. Niet alleen in omvang maar ook in complexiteit. Graag adviseer ik jou als ondernemer over de mogelijkheden die er zijn op facilitair gebied voor jouw onderneming.

Begin jij net met jouw onderneming of ga je een belangrijke stap zetten, dan kan ik ook de facilitaire organisatie voor jou opzetten en vervolgens weer aan jou overdragen. Zo nodig blijf ik aan de zijlijn betrokken.

Omdat ik weet dat ondernemers en instellingen niet altijd kunnen beschikken over een facilitaire afdeling intern, maar tegelijk geloof dat facilitair management ook voor ondernemers een wereld van verschil kan maken, bied ik maatwerk aan. Wil je weten wat ik voor jouw organisatie zou kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

FACILITAIR MANAGEMENT ONDERWIJS

Het onderwijs: dé plek waar de wereld in beweging is en waar de basis ligt voor verandering en ontwikkeling. Met mijn ruime ervaring binnen het onderwijs kan ik snel schakelen en voor jou aan de slag gaan.

Lees meer

FACILITAIR MANAGEMENT OVERHEID

Binnen de gemeentelijke en provinciale overheid beschik ik over de nodige ervaring om snel een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan vraagstukken.

Lees meer

FACILITAIR MANAGEMENT REAL ESTATE

Meerdere jaren heb ik in de boeiende omgeving van het vastgoed gewerkt. Welk steentje kan ik aan jouw organisatie bijdragen?

Lees meer

KENNISMAKEN

Heb jij een uitdaging voor mij, waarmee ik jou kan ontzorgen? Laten we samen een kop thee drinken, om te kijken wat ik voor jouw organisatie kan betekenen.

Contact