MANAGEN VAN DE ONDERSTEUNENDE BEHOEFTEN

Door het managen van de secundaire, facilitaire zaken, geef ik ondersteuning aan het primaire proces. Het belangrijkste doel is het leveren van toegevoegde waarde. Voordat ik de rol van de spin in het web inneem, wil ik weten wat jouw visie en missie is. Vanuit dat startpunt, zorg ik ervoor dat alles wordt ingezet in het belang van de organisatie. Ik lever een bijdrage aan dat wat jouw organisatie herkenbaarheid en betekenis geeft.

 

DE VISIE VAN JOUW ORGANISATIE FACILITEREN

De aandacht voor het primaire proces kan worden verstoord door tijdrovende secundaire zaken. Hoe houd je overzicht en grip op meerdere leveranciers, contracten, diensten en processen? Hoe zorg je dat het in lijn blijft met je visie? Als facilitair manager bied ik díe meerwaarde aan jouw organisatie. Ik geef advies over facilitaire zaken en organiseer deze zo, dat ze passen in de visie van jouw organisatie. Zodat we een uitstraling kunnen creëren die overeenkomt met jouw visie en medewerkers en klanten bindt.

FACILITAIR MANAGEMENT ALS EEN DIENST

Wil je als ondernemer meer bezig zijn met duurzaamheid en circulariteit? Of heb je advies nodig bij huisvesting, inrichting en/of onderhoud?

Lees meer

VOOROP IN ONTWIKKELING

Door technologisch ontwikkelingen en veranderende inzichten, normen, waarden en wetgeving verandert ook de kijk op jouw organisatie. Wendbaarheid van organisaties is naast duurzaamheid en technologie de vermoedelijke trend van de toekomst. Flexibiliteit en integraliteit staan hierbij centraal. Door een facilitair manager direct te betrekken bij plannen, kunnen meer efficiënte en duurzame keuzes worden gemaakt. Graag lever ik een bijdrage aan deze hedendaagse en toekomstige vraagstukken, wat ook aantrekkelijk werkgeverschap als resultaat kan hebben. Ik geloof dat er nog genoeg winst valt te behalen bij veel bedrijven.

INTERIM FACILITAIR MANAGER

Tijdelijk een facilitair manager nodig, voor een project, verhuizing of re-organisatie?

Lees meer

KENNISMAKEN

Heb jij een uitdaging voor mij, waarmee ik jou kan ontzorgen? Laten we samen een kop thee drinken, om te kijken wat ik voor jouw organisatie kan betekenen.

Contact