MIJN VERHAAL IN DE FACILITAIRE WERELD

Een gedreven en doelgericht facilitair manager die gaat voor vooruitstrevend facilitair management. Dat ben ik. Met ruim zeventien jaar ervaring in de profit- en non-profitsector ben ik sinds 2019 zelfstandige geworden, om me meer te kunnen richten op bedrijven die stappen willen zetten in hedendaagse en toekomstgerichte bedrijfsvoering. Ik ben als interim facilitair manager in te huren, maar kan jou als ondernemer ook facilitair management als een dienst aanbieden.

Het behalen van vooruitstrevende doelen en het neerzetten van optimale dienstverlening, gebaseerd op professioneel wederzijds vertrouwen. Dat is hoe ik te werk ga. Ik kan me snel een duidelijk beeld vormen van een organisatie en een beredeneerd voorstel doen. Onderbouwingen geef ik je graag kort en simpel.

Contact

DIENSTEN

INTERIM FACILITAIR MANAGER

Tijdelijk een facilitair manager of projectleider nodig?

Lees meer

FACILITAIR MANAGEMENT ALS EEN DIENST

Wil je als ondernemer de focus blijven houden op je corebusiness? Meer bezig zijn met duurzaamheid en circulariteit? Of heb je advies nodig bij de meer traditionele facilitaire vraagstukken als huisvesting, inrichting en/of onderhoud?

Lees meer

KENNISMAKEN

Heb jij een uitdaging voor mij, waarmee ik jou kan ontzorgen? Laten we samen een kop thee drinken, om te kijken wat ik voor jouw organisatie kan betekenen.

Contact