OVERHEID

Binnen de gemeentelijke en provinciale overheid heb ik verschillende mooie opdrachten mogen uitvoeren. Hiermee beschik ik over de nodige ervaring om in deze politieke omgeving snel een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan vraagstukken.


“In de drieënhalve maanden dat ik met Roderick heb gewerkt, heb ik hem leren kennen als een zeer toegankelijke, resultaatgerichte FM-professional. Roderick gaat voortvarend en zorgvuldig te werk, is transparant in zijn handelen en heeft daarbij ook nog oog voor de mens. Hij weet waarvoor hij staat, schroomt niet om zaken bespreekbaar te maken en staat zelf ook open voor feedback. Ik heb de afgelopen periode veel van Roderick geleerd.”

– Inge Nagtegaal, teamleider Interne Dienst Gemeente Noordoostpolder –

FACILITAIR MANAGEMENT ONDERWIJS

Het onderwijs: dé plek waar de wereld in beweging is en waar de basis ligt voor verandering en ontwikkeling. Met mijn ruime ervaring binnen het onderwijs kan ik snel schakelen en voor jou aan de slag gaan.

Lees meer

FACILITAIR MANAGEMENT MKB

Facilitair management kan ook voor ondernemers een wereld van verschil maken. Wil je weten wat ik voor jouw organisatie zou kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Lees meer

FACILITAIR MANAGEMENT REAL ESTATE

Meerdere jaren heb ik in de boeiende omgeving van het vastgoed gewerkt. Welk steentje kan ik aan jouw organisatie bijdragen?

Lees meer

KENNISMAKEN

Heb jij een uitdaging voor mij, waarmee ik jou kan ontzorgen? Laten we samen een kop thee drinken, om te kijken wat ik voor jouw organisatie kan betekenen.

Contact